Ta del av vårens nyheter

Tänk att det redan är en ny säsong på ingång, det känns helt overkligt om ni frågar oss, men också extremt kul! Förutom att ni redan nu kan förbeställa vårens nyheter så kan vi med glädje även presentera att ni kan se produkterna i riktig fysisk version. Se nyheterna här

Vi håller Öppet hus på Barnhusgatan 16 i Stockholm med bokade möten den 17-20 januari mellan kl. 0900. - 19.00. Boka tid mer er personliga kontakt. I vårt Showroom på Segloravägen 19 i Borås där vi med glädje tar emot er med öppna armar när som under januari. Boka tid genom info@sagaform.com eller er personliga kontakt hos oss. Ses vi där?

Boka tid med er personliga kontakt:

CAROLINE LAI, FÖRSÄLJNINGSCHEF
Telefon +46 (0) 70-169 05 80
E-post caroline.lai@sagaform.com

ANDERS ALNEBRING, SÄLJARE STOCKHOLM OCH MELLANSVERIGE
Telefon +46 (0) 701-69 05 77
E-post anders.alnebring@sagaform.com

KAJSA ERLANDSSON, VÄSTRA SVERIGE
Telefon +46 (0) 702-93 00 21
E-post kajsa.erlandsson@sagaform.com

SARAH BENGTSSON, SÖDRA SVERIGE
Telefon +46 (0) 701 69 05 99
E-post sarah.bengtsson@sagaform.com

 

 

 

 


 

VÄLKOMMEN TILL EN NY SÄSONG MED OSS PÅ A WAY OF LIVING – SAGAFORM & BYON

Vi tror alltid på möjligheterna som skapas när nya vindar blåser, hur hårt de än blåser. Vi väljer att alltid se glaset som halvfullt och envisas med att slänga oss med uttrycket
– The sky is not the limit.


För tillsammans kan vi gå så långt vi vill. Ett tankesätt och en livsfilosofi som präglar oss som bolag, men också vårens kollektioner för båda våra varumärken. Vi hoppas att det ska kännas när ni arbetar med oss, när ni får ett samtal av oss, ser oss på stan eller när
ni håller i dessa färgsprakande kataloger. Att allt är möjligt!


Välkommen till en spännande vår och sommar med oss!


Team – Sagaform AB

Byon SS23

Sagaform SS23

 

 

 

 


 

Mörkret har infinit sig och allt mer skapas längtan efter jul. Längtan efter att få tända juleljusen, pynta och umgås, allt för att lysa upp vardagen och spendera extra tid med våra nära och kära. Vi har därför samlat våra bästa produkter för julmyset och kanske de mest uppskattade julklapparna, julklapparna som med säkerhet håller över tid.


Vi på Sagaform älskar högtider och vi tar gärna hjälp av våra svenska original för att förgylla stunderna lite extra. Klassisk design som funkar i alla hem under lång tid framöver är ett motto som står varmt om hjärtat. Ge bort vår populära glöggkanna eller varför inte adventsljusstaken Maria? Varför inte anpassa juldekorationen efter produkter som funkar året runt? Ett hållbart och roligt alternativ tycker vi. Förhöj vaserna, ljuslyktorna och dekorationsdjuren med vackra detaljer som rosetter, granris, ljusslingor och kottar för att skapa en lekfullare jul.


Hitta mer julinspiration här

 

 

 

 


 

Saga glasserie 3 för 2

Sagaforms glasserie Saga, andas harmoni, elegans och självförtroende.
En serie Svenska Original som aldrig går ur tiden och som är ett givet val för alla hem och tillfällen. 

I höst erbjuder vi kampanjen 3 för 2 i butik i två nivåer under september och oktober. Välj minst 4 varianter från serien Saga men kombinera antal som passar er bäst.
Erbjudandet gäller till och med 31 oktober.
 
Maila din order till: info@sagaform.com eller hör av dig till din personliga kontakt.

Ladda ner kamapnjbladet här

 

 

 

 


 

Ditte – ny serveringsservis från Sagaform

Minns du Sagaforms ikoniska tacotallrik i gult och rött som var omåttligt populär under 90-talet? Nu välkomnar vi den tillbaka i en uppdaterad och klassisk design. Serveringsservis Ditte är stilsäker med en grå/beige botten och som är framtagen för att dela stunden såväl som maten. Använd för tacos, tapas, snacks eller annan plockmat och matcha med porslinet du redan har hemma.

För den som tror att tacomyset är förbi så är det fel. Idag äter vi tacos på många och varierande sätt, gärna influerade från andra kulturer och smaker. Det är tapas med ostar, oliver och lufttorkadskinka, tacos med allt från fisk till halloumi, snacks och plockmat med dippsåser.

Läs mer om Ditte här

 

 

 

 


 

Bubbles with Henrietta Fromholtz

Välkommen till ett av våra absoluta favorit hem! Ett WOW hem, inrett och reonverat med finess och lekfullhet. Här finner du färger och material varvat på ett genialiskt sätt, extra allt, utan att bli för mycket. I den här Bubbles with intervjun besöker vi Henrietta Fromholtz i hennes och familjens hem i Stockholm och ställer henne alla de frågor som vi anser är viktiga för ett bubbligt hem.

Följ med in!
Läs hela intervjun här

 

 

 

 

 

 


 

Depån x Byon x Sagaform

Vi vill passa på att tacka alla som kom förbi vårt showroom på Depån i Stockholm. Vilken ego-boozt!  Vilka dagar, vilka möten, vilka möjligheter vi har framför oss. Hoppas ni är lika fyllda av energi och inspiration som vi.

Nu kör vi full fart framåt.

/ Team Sagaform AB

 

 

 

 

 

 

 


 

Bubbles with Erik Josefsson

Drömmer du också om ett färgglatt, bubblande och välkomnande hem? Vi har träffat stylisten Erik, som bokstavligt talat lever för inredning, hemma och på jobbet. Med hjärta och engagemang har han förvandlat sin landshövdingelya till en läcker karamell. Lägenheten med vackert bevarade detaljer ligger i Bagaregården i Göteborg. Överallt hittar man färgrika detaljer, överraskningar, knasiga föremål och figurer. Alla valda med omsorg och med en särskild betydelse för Erik och hans sambo. Här blandas gammalt och nytt, design och vintage. Frågar man Erik så tänker han inte när han inreder – han bara gör. Ett vinnande koncept helt klart.

Häng med in!
Läs hela intervjun här

 

 

 

 

 


 

HELLO RULE <3 BREAKER!

Är det redan en ny säsong på ingång? Jajjemen, och inte vilken säsong som helst – det är nämligen säsongen som vi tar på oss den extra stora kavajen och bjuder in till fest!
Vi har under våren jobbat som myror för att presentera uppdaterade kollektioner och varumärken i världsklass. Både Byon och Sagaform har fått ett nytt yttre som vi tycker matchar deras personlighet ännu bättre. Vi älskar vårt nya vi och hoppas ni gör det också! Den nya looken både märks och känns i katalogerna som vi presenterar här och som ni självklart har möjlighet att beställa hem. Men förutom just känsla så är höstens kataloger fyllda med läckra nyheter som presenteras under taket av ”A way of living" och som självklart redan finns tillgängliga för beställning från och med nu!

Är du mer nyfiken på våra kollektioner? Titta direkt i våra kataloger här bredvid. 

 

 

 

Byon AW22

Sagaform AW22

 

 

 

 


 

ByOn becomes Byon

Samtidigt som vi presenterar höstens kollektion passar vi på att lansera vårt nya uttryck och vår nya identitet tillsammans med öppningen av Byons egen värld.
Ett viktigt steg för att fördjupa och bredda känslan av Byons livsfilosofi.
Ni hittar vår nya webshop på www.byondesign.se

Läs mer information om vårt nya uttryck här

Här kan du ladda ner den nya loggan och här Byons brandbook framåt.

 

byonlogotype_svart.png

 

 

 

 


 

Nya uppdaterade Sagaform

Även Sagaform har fått en mindre uppdatering för att möta dagens behov. 

Ladda ner vår uppdaterade logga här och vår brandbook här

Sagaform_logotyp_long.jpg

 

 

 

 


 

Save the date

Under den 23e-25e augusti bjuder vi in till Byon och Sagaforms värld på Depån i Stockholm. Färgglada, överraskande och stilsäkra dagar där ni kan ta del av inspirerande presentationer kring säsongens nyheter, uppleva Byons lekfulla själ och lära er mer om Sagaforms Svenska original som vi absolut inte kan leva utan.

Och inte minst, ni kommer kunna hänga med oss (yay!) Ta en kaffe, en mocktail eller varför inte ett glas vin till lite skön musik, och bli invånare i vår fantastiska värld för en stund. Det vill ni inte missa kan vi lova!


Öppettider:
Tisdag 23e Augusti 09.00 – 19.00
Onsdag 24e Augusti 09.00 – 19.00
Torsdag 25e Augusti 09.00 – 17.00
Kontakta din säljare för att boka en tid och för att veta mer om schemat.

Välkommen till vårt universum!

 

Depån X BYON X Sagaform
Torsgatan 8B Stockholm 23-25 Augusti

Boka tid med er personliga kontakt:

CAROLINE LAI, FÖRSÄLJNINGSCHEF
Telefon +46 (0) 70-169 05 80
E-post caroline.lai@sagaform.com

ANDERS ALNEBRING, SÄLJARE STOCKHOLM OCH MELLANSVERIGE
Telefon +46 (0) 701-69 05 77
E-post anders.alnebring@sagaform.com

KAJSA ERLANDSSON, VÄSTRA SVERIGE
Telefon +46 (0) 702-93 00 21
E-post kajsa.erlandsson@sagaform.com

SARAH BENGTSSON, SÖDRA SVERIGE
Telefon +46 (0) 701 69 05 99
E-post sarah.bengtsson@sagaform.com

 

 

 

 


 

Födelsedagstradition med Mirelle Stoor

Födelsedagstraditioner finns det lika många som det finns födelsedagar. Hemma hos vår vän Mirelle Stoor, känd som designbymirelle på Instagram, ser man till att lägga upplevelsen i fokus. Förra året bestämde hon och sambon Mattias att de varje födelsedag ska åka iväg och upptäcka vackra platser i Sverige. Alltid med årets första picknick, eftersom Mirelle fyller år i mars.

” Födelsedagstraditionen att åka iväg tillsammans påminner oss om att bara ta en paus i vardagen, bara vi, och njuta.”

Läs hela traditionssamarbetet här

 

 

 

 


 

Citykollektionen rPET

Praktiskt, snyggt och hållbart är inte motsägelsefullt – tvärtom! I alla fall när Sagaform presenterar sin citykollektion i rPET. Kollektionen innehåller produkter för ett lyxigt och aktiv uteliv, som gör det lika enkelt som snyggt att äta och umgås utomhus. rPET är ett hållbart material som är tillverkat av återvunna PET-flaskor. Produkterna har en skön, grön kulör med genomtänkta och funktionella detaljer. En helhet som får oss att längta ut på äventyr oavsett om det är i stadsparken eller i trollskogen.

I kollektionen ingår City kylryggsäck med utvecklade fack och detaljer både inne och ute. City picknick pläd med vattenavvisande undersida och fack med dragkedja för förvaring. City kylväska stor, som är praktisk med både bärhandtag och justerbart axelband. City kylväska hög, är en lite högre modell som till exempel passar till två vinflaskor eller 1,5 liters PET-flaskor.

Se kollektionen här

 

 

 

 


 

Ta del av vårens kollektioner!

Tänk att det redan är en ny säsong på ingång, det känns helt overkligt om ni frågar oss, men också extremt kul! Förutom att ni redan nu kan förbeställa vårens nyheter så kan vi med glädje även presentera att ni kan se produkterna i riktig fysisk version. 

Vi håller ”Öppet hus” i Stockholm med bokade möten från den 18-21 januari och i vårt Showroom på Segloravägen 19 i Borås, där vi med glädje tar emot er med så öppna armar som vi kan i dessa i tider. Boka tid genom info@sagaform.com eller er personliga kontakt hos oss. Ses vi där?

  

 

 

 

 


 

En ny säsong är på ingång!

Vår och sommar känns kanske långt borta nu, men av erfarenhet så vet vi ju att den bara står runt hörnet. Redo att göra entré med barfota dans, nattbad och läskande fruktsallader. Och med detta i tanke kan vi nu presentera våren och sommarens kollektioner för Sagaform och ByOn under taket A way of living. Två kollektioner som skiljer sig på ytan men som båda starkt värnar om gemenskap, relationer och livet i stort. Vi hoppas att vi tillsammans med er kommer hitta nya sätt att skapa affärer under 2022 och att vi tillsammans kan stärka våra relationer och möjligheter ytterligare.

Är du mer nyfiken på våra kollektioner? Titta direkt i våra kataloger här bredvid. 

 

 

 

ByOn SS22

Sagaform SS22

 


 

Nya recept inför höstmörkret!

För oss på Sagaform är fridayfika ett perfekt tillfälle att ses en stund. En tradition som vi vill få fler att värna om, oavsett var man befinner sig.  

Lagom till att höstmörkret gör sig påmint släpper vi ytterligare recept tillsammans med bakprofilen Frida Bornholt. Varje månad hela hösten kommer vi att inspirera till att samlas kring fredagsfikan och dela en stund tillsammans.

Läs vidare för att få inspiration kring hur du kan förbättra din fredagsfika! 

 

 

 

 

 

 


 

Inspireras till mer Fridayfika!

Äntligen är det återigen dags att få följa Frida Bornholt från Hela Sverige Bakar, för nytt recept och inspiration till att baka ditt fridayfika!

Under denna månaden får du tips på hur du bakar Fridas gudomliga Äppeltårta med saltkola. Ett bakverk som kommer glänsa och vara höjdpunkten under varje kommande fika tillfälle!

Läs vidare för att få inspiration kring hur du kan förbättra din fredagsfika! 

 

 

 

 

 

 


 

Ta del av månadens gudomliga recept, lemoncurd blondie!

 

Äntligen är sommaren här! Vad är då inte bättre än att njuta av den perfekta fridafikan. Under denna månadens recept får du tips på hur du bakar Fridas himmelska lemoncurd blondie. Ett bakverk som kommer vara höjdpunkten under varje kommande fika tillfälle!

Du har väl inte missat att vi även varje månad tävlar ut ett av våra mest populära serie Coffee and more? För att ha chansen att delta i tävlingen så tagga oss med ditt fridayfika på instagram @sagaform och med hashtagen #Fridayfika.

Läs vidare för att få inspiration kring hur du kan förbättra din fredagsfika! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Njut av månadens nya fridayfika recept, rödbetskaka!

 

Hösten är på ingång och vad är då inte bättre än att njuta av den perfekta fridayfikan. Under denna månadens recept får du tips på hur du bakar Fridas saftiga rödbetskaka. Ett bakverk som kommer förgylla varje kommande fika tillfälle under höst!

Du har väl inte missat att vi även varje månad tävlar ut ett av våra mest populära serie Coffee and more? För att ha chansen att delta i tävlingen så tagga oss med ditt fridayfika på instagram @sagaform och med hashtagen #Fridayfika.

Läs vidare för att få inspiration kring hur du kan förbättra din fredagsfika! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Ta del av höstens kollektioner!

Tänk att det redan är en ny säsong på ingång, det känns helt overkligt om ni frågar oss, men också extremt kul! För det är med stor ödmjukhet gentemot er och förväntan på framtiden som vi nu kan presentera höstens kollektioner för Sagaform & ByOn under taket A way of living.

Förutom att ni redan nu kan förbeställa höstens nyheter så kan vi med glädjen även presentera att ni kan se produkterna i riktigt fysisk version. Vi håller ”Öppet hus” i Stockholm med bokade möten från den 24 augusti till 27 augusti , där vi med glädje tar emot er med så öppna armar som vi kan i dessa i tider. Boka tid genom info@sagaform.com eller er personliga kontakt hos oss. Ses vi där? 

 

 

  

 

 

 

 


 

Lyxa till ditt fridayfika med den gudomliga peach melba kladdkakan!

 

Nu är det åter igen dags för ett nytt recept som passar perfekt till ditt fridayfika, eller om man bara vill lyxa till det lite extra i vardagen!  Under denna månaden får vi ta del av Fridas himmelska peach melba kladdkaka. Ett bakverk som kommer vara höjdpunkten under varje kommande fika tillfälle, eller varför inte inför kommande morsdag?

Du har väl inte missat att vi även varje månad tävlar ut ett av våra mest populära serie Coffee and more? För att ha chansen att delta i tävlingen så tagga oss med ditt fridayfika på instagram @sagaform och med hashtagen #Fridayfika.

Läs vidare för att få inspiration kring hur du kan förbättra din fredagsfika! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Vad du fortfarande kommer att sakna efter pandemin

Less på hemmakontoret, teams-möten och att varje dag är den andra lik? Tro det eller ej, det kommer en dag när du kommer att längta tillbaka. Teamet på ByOn har listat vad man kommer att sakna mest från den här tiden.

Corona har helt klart gett oss nya perspektiv på livet och fått oss att uppskatta det vi har. ByOn, som skapar lekfulla inredningsdetaljer, tycker livet handlar om inställning. Man lever efter devisen ”Everyday is party perfect” – varje dag är vad man gör den till! Så oavsett hur pass trött du är på ditt hemmakontor eller lyans fyra vägar så gäller det att se vad du kommer sakna när allt återgår till det normala.

Är du fortfarande i tankarna kring vad du kommer att sakna? Läs vidare för att se vad vi tror att du kommer sakna när allt återgår till det normala. 

Fyra punkter kring vad du kommer att sakna: 

1. Att ha vovven, katten, kaninen eller dammråttorna som närmaste kollega.

4. Aldrig har väl ditt kontor känts mer hemma. Nu har kontoret precis den inredningsstil som du älskar!

2. Klä dig precis som du vill. Högklackat till mysbyxor, shorts mitt i vintern eller varför inte jobba helt naken.

3. Äta flera frukostar, och att äta dem framför datorn eller varför inte utomhus?