Efterlängtade produkter i ny kategori

Vissa av våra produkter är extra eftertraktade, produkter som vi själva kallar Must Haves. Det är produkter som är varumärkes bärande och som framförallt springer riktigt snabbt ut ur butik.

Dessa varor tar helt naturligt också slut först, därför har vi skapat en ny kategori som vi kallar Favoriter i lager, som vi kommer att fylla på när nya leveranser kommer in mm.  Delvis för att betona viktighetsgraden i produkterna men också för att hjälpa er att inte missa dom när dom väl finns att tillgå. För vem älskar inte bra produkter? 

Nedan presenterar vi några av de mest efterfrågade produkterna som du nu kan klicka hem. 

 

 


 Kanna Jug Crumple

Jug Crumple är en kanna i vitt porslin. Designen får oss att tänka på prassligt tunt papper och origami - ett konstverk. Vas Nature Brown

Kvinnokroppens mjuka former har inspirerat till denna vas. En porslinsvas med vacker silhuett i matt brunt.  

 

 

 

 

 

 

 

Glasserien Bubbles

Oavsett om det serveras juice, vin, vatten eller dessert i glasen så vill vi att glasserien Bubbles ska få oss att bubbla mer– bubbla av skratt, av prat, av lycka. May all your troubles be bubbles!

Plate Frances

Klicka hem vår talrik frances som är en modern och klassisk porslinstallrik med inspiration från snäckornas vackra former, färger och material.