Varje dag ska vara en fest – ByOn höst & vinter 2020

När världen är orolig tenderar vi att söka efter trygghet på ett helt nytt sätt. Behovet av att finna glädje i de små sakerna blir viktigare än någonsin: vad kan du göra idag för att skapa en varmare värld? Vad krävs för att behålla eller stärka ett välbefinnande, inte bara hos dig själv, utan också i din omgivning och i din omvärld? Kanske har #bubblesforeveryday aldrig varit mer rätt i tiden än just nu?

Välkommen till vår senaste kollektion av Momentous Tangibles, en kollektion där design och fantasi går i uppfyllelse. En kollektion där hjärta och tillhörighet har fått ta extra stor plats.

I Momentous Tangibles AW2020 förstärker vi vår tro på vardagslyxen och väver in ytterligare tips och idéer som ger hemmet en varm och välkomnande inspiration. Vi har valt att kalla det festens alla dagar / Every day is party perfect och syftar till att alla dagar borde ha lite extra glitter över sig. Det är inte mer än rätt!          

Kanske har vi aldrig längtat så mycket efter färg, liv och rörelse på samma gång. Vi tar därför med oss hela färgkartan från våren in i höstsäsongen och ger oss lyxen att tillföra lite mer svärta, lyx och glitter. Lavendel samspelar med mustig bordeaux och vi använder poppiga färger som olika block för att framhäva lekfullheten i allt vi skapar. Neon, speglar och glas i olika kombinationer och former med olika ljussättning skapar det där lekfulla andrummet och den där extra energin som vi behöver just nu.

Katalogen är i år en härlig mix av färgglad inspiration och bubbliga vardagstips. Vårt mål är att ge dig möjligheten att fylla ditt hem med fantastisk men ödmjuk design, som kommer att hålla och förnyas genom att bara ändra dess plats eller färg. Den här katalogen och #bubblesforeveryday är vårt sätt att ge dig gnistrande inspiration. Med detta i åtanke hoppas vi kunna fylla dina dagar med motivation, skönhet och energi på det sätt du vill möta och uppleva färgernas övertygande kraft.

Välkommen till en ny säsong med oss på ByON.

Momentous Tangibles AW2020

Laddar produkter...