Sagaforms nyheter för höst och vinter 2020!

Nu kan vi äntligen presentera vår senaste kollektion, en sammanhållen samling produkter som andas svensk design och genomtänkta materialval. Tillsammans med välkända svenska formgivare med örat mot marken i den svenska designvärlden, som Margot Barolo och Pascal Charmolu, bjuder vi på stilsäkra nyheter för höstens alla dukade bord.

I höstens kollektion får gåvorna ännu mer utrymme. Gåvor som varit vår specialitet i mer än ett kvarts sekel och som med den gångna våren känns viktigare än någonsin. Med nya tillskott till befintliga kollektioner och helt nya produkter ligger tonvikten på inbjudande design som är lätt att ge bort och ta emot.

Bland höstens nyheter finns den eleganta vasen Moon, det senaste tillskottet i vår Interior-serie. Moon har tunna rena linjer och ger en illusion av att låta blommorna sväva. Ett modernt och praktiskt inslag i hemmet, som finns i färgerna sandbeige eller svart. I Interior-serien presenterar vi också en större Top-vas i guld och den numera klassiska glöggkaraffen i silverfärg, tillsammans med silvriga skedar och stilrena glöggmuggar i glas i två storlekar. Ett välkommet inslag för alla som firar julen i vitt och silver.

Även i den älskade serien Coffee & More presenterar vi nya medlemmar. Serien, formgiven av Margot Barolo, kompletteras med mattallrikar och djupa tallrikar i den karaktäristiska lekfulla 70-talsflirten som gjort serien så populär. Precis som resten av produkterna i serien gör de sig allra bäst i en djärv mix av färger, storlekar och former. De nya tallrikarna finns i vitt och grått, och de djupa tallrikarna är förstås stapelbara, precis som sina syskon i Coffee & More-familjen.   

Vår naturnära Natureserie får tillskott i form av en glasskål med tillhörande skärbräda som också fungerar som ett praktiskt lock. Samtidigt lanserar vi salladsbestick i hållbar bambu, som följer den röda tråden av bambuprodukter i serien och passar fint tillsammans med våra skärbrädor i samma material.

Vi utökar också vårt sortiment av dubbelväggiga stålflaskor och kaffekannor! Vår praktiska bilmugg finns nu i fler lekfulla färger, tillsammans med en helt ny mat-termos blir de det perfekta sällskapet i skogen eller på stranden, och håller värme i 12 timmar och kyla i 24 timmar. Även vår populära och prisbelönta Accent-kanna får dubbelväggar och håller värme i 12 timmar med den nya insatsen i rostfritt stål.

I den nya katalogen berättar vi också mer om vårt hållbarhetsarbete och de formgivare vi samarbetar med för att förse svenska hem med uppskattade och hållbara gåvor och inredningsdetaljer. Gåvor som kan uppskattas i många år framöver. Hela katalogen går att se och läsa här eller ladda hem som PDF här nedanför.

Varma hälsningar från alla oss på Sagaform!

Sagaform retailkatalog AW20

Laddar produkter...