ETT HUS, FEM VARUMÄRKEN OCH TUSENTALS MÖJLIGHETER

Välkommen till oss på Sagaform AB, vi är en samling starka varumärken som verkar inom hem- och inredningsbranschen, samtliga samlade under samma tak. Vi ser på oss själva som ett hus fyllt med möjligheter och tar vår uppgift, att vara en trygg, professionell och inspirerande partner på största allvar. Vi består idag av varumärkena: Sagaform, ByON, Victorian, Vakinme & BagsFirst. Målet är att leverera ett brett sortiment av stilfulla inredningsdetaljer, unika presenter, möbler, ljus och kroppsvårdsprodukter.

Sagaform AB lägger stor vikt vid design, uttryck och affärer. Genom vår attraktiva varumärkesportfölj och moderna affärsmodell satsar vi på långa och framgångsrika samarbeten.

Ni befinner er just nu på vår gemensamma B2B, A way of living, vilket är ett tillfälligt samlingsnamn och ett tak att presentera våra varumärken under. Vi ser det som ett sätt att leva och verka med Sagaform, ByOn, Victorian, Vakinme & BagsFirst. Det är här ni kommer finna allt ni behöver för att jobba med oss, en samlingsplats för våra gemensamma relationer helt enkelt.

Under hösten 2019 kunde vi med glädje meddela att Sagaform AB köpte upp ON Interiör AB’s rörelse med varumärkena ByON, Victorian och Vakinme för en sammanslagning av verksamheterna. Det ni möts av här inne är ett resultat av denna sammanslagning och en början på ett nytt kapitel i Sagaform AB’s historia.  Tillsammans kommer vi kunna bygga en stark gemensam grund för samtliga varumärken och på så sätt lova en fortsatt trygg och stabil relation framöver utan att släppa tråden av förnyelse i uttryck och känsla. Varumärkena kommer att fortsätta att utvecklas och byggas var och en för sig men med en gemensam plattform att verka utifrån, en plattform där du som kund ska kunna ta del av alla fördelar med att finna fyra varumärken under samma tak.

Vi hoppas att ni kommer trivas här med oss och att vi tillsammans kommer utvecklas under och med A way of living – Sagaform, ByOn, Victorian, Vakinme & BagsFirst.

Välkomna till oss!
Team Sagaform AB .